Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt skriven av Mia lundin

Befinner du dig i en känslomässig berg- och dalbana? Känns det som att du håller på att tappa greppet och bli tokig? Ena minuten är du ilsken och skäller ut dina vänner och dina kära. Nästa minut gråter du och vill att någon ska hålla om dig. Du känner dig överväldigad, sorgsen eller rädd utan påtaglig anledning. Du tycker att det är svårt att stänga av din oroliga hjärna för att kunna somna och vaknar ofta mitt i natten med vidöppna ögon och bultande hjärta. Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände.
 
Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt
Här ska studeras in i minsta detalj, ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!
www.mialundin.se

Nog det blandaste inläget någonsin...

Jag hinner knappt blogga fast jag vill, tiden går åt till träning ett antal timmar/dag, jobb, sociala sammanhang, läsa, meditera, planering av tapetsering, bostadsanpassning, move and walk och början på hösten, lite shopping av data glasögon som skulle kostat 2700 kr  men jag fick dem för 495 kr.
Av en slump hittade tekniska snillet ett bra abonnemang med en smartphone Vad är det?? De manliga snillena säger: Nu får du lära dig. Mitt svar. Ni sköter telefonen och jag pratar. Bra kompromiss tycker jag.
I höst ska jag eventuellt börja på rullstolsskola, yoga och feldenkrais som jag tidigare gått på tidigare.
 
En assistent har slutat så det blev avslutningsmiddag med god mat, presenter och jag fick henne att sitta ner i 30 minuter för att se fotboll. Det går relativt bra med fotbolls kunskaperna tycker jag. Lugna snillet är imponerad.
 
En assistent har jag avskedat, med personen i fråga vill ha en chans till och har svårt att acceptera uppsägningen. Jag har haft migrän i nästan en vecka. Nu har jag kopplat in kuratorn och psykologen innan jag bestämmer mig. Jag har goda skäl till avskedning.
 
Jag har sålt en del saker och fått eller köpt en del på loppis billigt. Jag har börjat få ordning på min balkong (fortfarande mycket kvar)
 
Har intervjuat tre nya personer för eventuell anställning och sagt till mina chefer om att det inte blir något fast schema och två av tre har gått bredvid.
 
Nu sitter jag och planerat en picnic för gruppen som tack för att de hjälpt till med flytten och tittar på skräp tv och känner mig tillfreds med tillvaron.
                                                                                                                                                                                                                     

Dagarna flyger förbi

I måndags dök det upp ett erbjudande och en förfrågan. Jag ska träffa personen på måndag och se om det kan fungera. Det hade varit en dröm som kan gå i uppfyllelse.
I tisdags skänkte jag möbler till kyrkan skönt! Efter det pumpa däck och åkte vidare till Lund för bankmöte som gick kanon, jag är så nöjd. Jag fick en checklista på vad som kommer att hända och vad jag själv ska göra och så fick jag en pärm och senare biljetter till Tosselilla, de gav jag bort. Efter det hem och baka kladdkakor för att fira att lugna snillet har jobbat för mig i 1 år och för personalmöte, utbildning hemma med mina arbetskamrater.
 
I onsdags blev lugna snillet rörd över min tanke när han kom in i köket och på bänken stod det kladdkaka med skrift ett år och kaffe. Jag frågar vad får jag? Framför dig har du den bästa assistenten som alltid lyssnar på dig och som gör sitt bästa för dig. Taget sa jag.
 
Mina blommor och planteringar växer så det knackar och Nimbus blir tokig då han inte når upp och kan/får tugga och mer planteringar ska det bli så jag ska köpa hönsnät och sätta framför så jag får ha dem ifred.
 
I tre timmar satt vi alla snillar först i personalmöte med kaga, grädde, kaffe och sen ergonomiutbildning. Vi gör det mesta fel så det är att börja om på noll.
Helt slut inser jag att jag skulle tvätta berget av tvätt, bara masa sig ut i tvättstugan och med hjälp av assistent multi taska både laga middag och gå igenom dagens omgång av datorn. 
 
Telefonen ringer min kontaktperson/assistent. Vad vill hon nu? Vi pratade ju typ för tio minuter sen ang schemat och har setts stora delar av dagen. Jag svarar skit trött mmmmmmmmmmmm. Hej vill du följa med på midsommarfest i Tomelilla i en sommarstuga och övernattning? Jag vet att jag jobbar. Du blev medbjuden. Genast vaknar jag. Det kan du ge dig på att jag vill. Ska bli sååååååååå roligt och minisemester att komma bort. Jag får flörta med någon av grannarna om de kan titta till Nimbus och ge honom mat.
 
Idag har jag tränat 3 pass, handlat, skrattat så jag tappat luften, mediterat, förberett mig för intervju med ny assistent i morgon och haft kvalitetstid med mig själv.
 
I morgon ska jag leka teknisk och åka och kolla på ett nytt abonnemang och ny telefon. Tur att jag har tekniska snillet med mig.
 
Jag har snart skrivit mat och träninsdagbok i en vecka. Den blir lååååååååång. Svårt att komma ihåg allt så jag skriver efter varje gång.
 
Nu ska jag läsa haj o i vaj :-)