Barns sätt att se på mat

Krax krax

Långvarig förkylning.Sitter i arbetskläder och väntar på att klockan ska gå, ska jobba ikväll. Vi är ett glatt gäng som ska se Eric Saade, det ska bli intressant.

Assistenten hade med sig dottern idag. Jag berättade för henne att vi skulle gå och klippa klorna på Nimbus. Till svar fick jag; det kan kan behövas, de är nog smutsiga. Vi gjorde även kycklingkebabrullar. Hon frågade om hon fick smaka. Jag sa att det går bra. Ät inte för mycket så du får ont i magen. Jag har inte tillräckligt ont än svarade hon, och åt för glatta livet.

Nimbus är slut efter alla lekar och en intensiv morgon.

Tack och hej leverpastej

Bokbytardilemma

Krax krax

Var nog ingen bra ide att gympa igår. Har riktigt ont i halsen. Långvarigt detta....
Dagen har bestått utav matlagning, storstädning av dator och papper, och lämnat böcker på bibblan. Där jag möts av följande lapp på bok bytarbordet; om det finns mer än 30 böcker går det bra att ta annars bara lämna tack.... Vad är detta? Ok jag erkänner går  dit nästan varje dag för att lämna. Om jag hittar böcker som jag vill läsa så tar jag dem. Sen spelar det ingen roll hur många, för att jag lämnar tillbaka dem. Det är ju för en god sak, och bra att lämna vidare.

Jag tycker det börjar bli tråkigt att se Big brother. Alltid samma sak varje dag, saknar gänget från ifjol.

Ser fram emot Lets Dance i soffan med ev laktosfri glass som smakar kolasås trots att det är vanilj.

På återseende

kommunikation med barn på hög nivå

Hej hopp

Idag har jag varit i Sveriges tråkigaste stad och provat vattengympa. Världens bästa badhus. De hade ett omklädningsrum för rullstolar och även hjulskydd i tyg som man sätter runt hjulet, så att det inte ska bli smutsigt, och jättebra duschstol.

Passet i sig var svårt. Orkade bara en kvart, sen frös jag och som vanligt behövde jag gå på toaletten. Jag lyckades gå ur bassängen med som andra. Det var trappsteg som såg ut som en ribbstol. Jag utnyttjade tiden till att sitta i bastun. Det gör jag alldeles för sällan. Det kändes också bättre med förkylningen.
Det bästa med stället var deras mathörna med mikro, så att man kan äta direkt när man är klar. Super.

Jag åkte med och hämtade assistentens dotter på dagis. Väldens smartaste tjej, 4,5 år. Jag frågade henne när vi nästan var inne på min gata; var är vi? Vet inte riktigt. Vi får gå in och väcka Nimbus. Sover han fortfarande,vilken slöhög, måste ta ett allvarligt snack med honom.
När vi fikar berättar hon att hon har 2 pojkvänner. Ska ni gifta er, frågade jag. Nej, det är löjligt, det är sånt vuxna gör. För övrigt så skulle hon bo rakt över min gata längst upp, så hon kan ha bra utkik över favoaffären där hon  har sina goekakor, och hålla koll och hjälpa mig med Nimbus.

Det är sådana småsaker som förgyller dagen

Önskar er en trevlig kväll