En glimt av mitt fullspäckade liv

Jag hinner tyvärr inte lägga så mycket tid på bloggen som jag gjort tidigare. De tre senaste månaderna har bestått av möte av olika slag, träning, planering av träningstider på move & walk och där emellan influensa och lite andra små otrevligheter. Mycket av tiden går också till att vänta på olika beställningar eller företag som ska lämna/hämta saker och då måste jag vara hemma. Den lilla tiden som blir över går till att läsa, meditera och att umgås med kärleken.
 
Träningen går jättebra men det belastar och påverkar min nacke, axlar och skuldror. Jag har också fått rådet att sitta så lite som möjligt vid datorn vilket gör att det tar längre tid för assistenterna får göra allting till mig där. Jag håller på att gå igenom och rensa i bloggen från stavfel, dubbla inlägg med mera vilket också tar väldigt lång tid.
 
Kärleken rullar på, vi planerar för en gemensam framtid men när det blir av vet vi inte riktigt i dagsläget.Det är fantiastiskt att få en familj eller hans vänner m.m på köpet.
 
Jag har också fått ett nytt arbete så just nu hälsar jag på och blir lite varm i kläderna.
 
Det har även kommit lite nya assistenter, de är som trender, de kommer och går. :)
 
 Jag mår bra, livet rullar på.  Det finns alltid något att göra eller som dyker upp som gör att jag inte kan göra det jag planerade från början.
 
Med detta inlägg önskar jag er en fridfull påsk, själv så blir det lite kristendoms tänk, någon påskrunda, middag med våra respektive familjer och egentid med min käraste (inklusive Nimbus, de delar på min uppmärksamhet vilket gör att de inte alltid kommer överens:))