Tommy

Estelle återvänder till Stockholm efter att ha flytt till följd av ett av de största rånen i svensk kriminalhistoria. Estelle planerar att hämta bytet, försvinna och starta ett nytt liv med sin familj. Men det som absolut inte får hända händer.

Alla filmer...

Steve Curell

Vår i sinnet kallt ute.

Tekniska snillet har slutat så dessa veckor innan han slutat har gått åt till tekniska saker slängt saker på tippen, köpt nytt skrivbord och med tjejerna har jag vår städat lägenheten och projekt inredning är på gång av balkongen med mera. Jag har varit duktig och rensat bland alla böcker så nu har jag så mycket lust att läsa.

En annan assistent som är långtids sjukskriven har sagt upp sig. Så det står aldrig stilla eller flyter på som det egentligen ska göra. När jag satt assistenternas arbetstider så är det alltid något som ändras som påverkar schemat. Många vill boka möte med mig, tyvärr denna vecka eller den dagen fungerar inte pga. någon anledning. Många tror att jag sitter och rullar tummarna eller så bokar man möte, då ställs det in på det hållet. Många förstår inte heller assistenternas 2 veckors regel med arbetstider.

Jag kommer att få möjligheten att resa inom Sverige i jobb så det planeras inför det.

 Sen sist jag skrev så har jag gått på antibiotika 2 ggr och nu väntar jag på en operation. Så träning i dagsläget är obefintligt. Jag har svårt att sova pga. smärta så tiden utan assistent går åt att se film, vila, läsa och nimbus som jag knappt ser solar och sover på balkongen.

 Att vara ledare för barnen i gympan ger så mycket energi och jag utvecklas jätte mycket.

Igår var jag hos min fantastiska kurator som hjälpte mig ansöka och komplettera till FK om pengar som jag har stor rätt till och deklarationen skönt att ha en som praktiskt person som kan allt sånt byråkratiskt babbel som jag inte fattar.

Idag har jag gjort potatissallad till 12 personer då jag ska på utbildning rakt över gatan i morgon. Bekvämt bra :-) Tillsammans med nätverket jag har gått med i. Recept kommer att läggas ut, jag har fått en ny kamera ska bara bli färdig att sätta in sladden i datorn också :-)

Tog en lång promenad med alla vinterkläder blev av med assistenten då hon inte går i samma tempo som permobilen:-)  Nu ska jag se film och läsa.