Årets partaj är i gång

Kävlinge amatörteater är i gång igen. Två veckor av massor av människor, föreställningar, party på det och mycket skratt. Jag står i biljett kassan och ansvarar för servicen :-)
 
Godnatt återkommer när tid finnes.
 
Trevlig helg
 
 

Lekt teknisk idag.

Mådde skit bra igår ikväll, i morse när jag vaknade var det dags igen. Idag är jag känslig för ljud och dofter. Jag skulle på min ena kusins studentskiva idag, men lever på vätskeersättning och hemmagjort saft. Är grymt sugen på färska musslor!
 
Jag är så stolt, liten teknisk är jag eller börjar bli :-) Internet la av i morse. Smsar det tekniska snillet till assistent, han kunde inte hjälpa mig via sms. Jag hittar i datorn något som heter felsök och provar. Då säger datorn vad som är fel. Jag ber assistenten kolla alla sladdar då visar det sig att en av sladdarna hoppat ur datorn. Assistenten säger. Jag vet inte var den ska sitta? Inte jag heller, men där är inte så många uttag kvar så vi provar. Det fungerar!
 
Idag ringde fotbolls föreningen där jag ev ska hjälpa till. Kan du komma på möte i kväll?? Nej tyvärr. Jag var helt 100 på att de inte skulle höra av sig, så jag hade släppt det helt och hållet. Får se om de ringer igen och ta ställning då.
 
Om jag skulle sätta mig på balkongen och läsa/ sova och drömma om lägenheten jag vill ha.

Kvinlig migrän onsdag

Vaknade i morse med migrän. Idag skulle jag ha suttit i möte på jobbet och träna, men insåg ganska fort bli hemma!
 
Jag skäms och känner mig obekväm. Fick ett mail med tillsägelse i morse angående en sak. Hur skulle jag veta det? Bad om ursäkt och rättade till felet alla gör misstag ibland, men känner mig ändå olustig.
 
Är godissugen så in i.... Tömmer nästan det lilla jag har hemma.
 
Idag har jag planerat inför nästa vecka, Skrivit packningslista, handlingslista och börjat packa. Rengjort rullstolen. Satt upp mig på fler lägenheter och kommit till insikt att ska jag flytta innan året är slut, så gäller det att jag ökar takten på att läsa då bokhyllan är på bristningsgränsen!
 
Sitter och funderar på om jag ska baka något... Banankaka? Kladdkaka? Eller både och? Det får nog bli det då jag inte kan bestämma mig.