Snart!!

Är mig själv ingen, sov på saken sen har jag ju väldens bästa människor runt om kring som stöttar mig. Lugna snillet bara skakade på huvudet och sa. Du tränar ju och rör på dig. Nu går du lite sen sätter vi på Bob Marly. Idag har jag packat, tränat, lagat mat och tvättat.

I morgon får jag nycklarna sen bär det av wii. Vet inte när jag hinner skriva nästa gång på återseende.
 
No weries about a thing
every little thing, its going to be oright

Grinig

Jag var på väldigt bra humör i morse. Jag såg fram emot dagen och nu är det vår. Jag har varit hos dietist idag. Hon var hård. Inget fett över huvudtaget ta bort allt! Ät mer kolhydrater, protein, frukt och grönsaker, men inga frön och lite olja. Minska alla kalorier ät inte nötter över huvudtaget. Ingen crème fraiche eller smak. Hon till och med ifrågasatte fetthalten på mjölken?  All form av juice tas bort och ersätts med dricka vatten.

Jag frågade om laktosfria produkter och sojaprodukter (vegetariska alternativ) var bättre. Nej sa hon innehåller lika mycket kalorier. Jaha???  Ekologiska produkter samma svar.
Samt skulle jag även minska ägg och avokado.
 
Kul not samtidigt säger hon. Du ska äta vad du vill men inte för mycket av något???
 
Lägger mig i soffan med filt och surar både över det ena och andra. Vad finns kvar att äta? Ska jag bli smal som en pinne eller??
 
Tips på bra snacks tas tacksamt emot utan socker för det fick jag inte heller äta.
 
Detta på grund av att jag sitter mycket Har jag något val?? Ja det har ju saken är den att jag inte orkar går mer än några meter åt gången.
 
 

Energin är tillbaka

:-) våren och ljuset är här. Jag vet orsaken till att jag känt mig nere. Det är att jag inte har mina vanliga rutiner just nu + att jag bor i en enda stor röra med kartongen, sopsäckar och nedskruvade möbler över allt.

När jag vaknade i morse insåg jag vad jag behöver meditation, Jag har tidigare fått ett mail om det och tackat nej. Jag tittade i kalendern och såg att då är hela flytt karusellen över så jag ringde och anmälde mig direkt. Det ser jag fram emot.
 
Idag har jag nästan gjort klart snillenas arbetstider och timlistor. Handlat lugnade saker till Nimbus så han känner lugn innan flytten. Jag har lagat ett stort lass vegetarisk chili con carne och ett lass vitkålsstuvning med wienerkorv.
 
Tog en sväng ut i förrådet och samlade ihop alla saker som tillhör lägenheten. Tekniska snillet har börjat skruva ner saker från väggar och en del stora möbler och så har jag börjar packat mina kläder och organiserat flyttstädningen.
 
Nu sitter jag och diggar till god musik och ska endast njuta av kvällen med en bok och räkna timmarna till torsdag morgon då jag får nycklarna.