Balkongen i köket

Har förberett för att min bror och jag ska lägga in balkongmatta i morgon så möblerna står lite i köket och lite i vardagsrummet. Jag har varit på anställningsintervju för ny kontaktperson har inte bestämt mig än.

Fyra maskiner tvätt har jag också hunnit med och gjort en paj med broccoli och lax till i morgon.
 
Allt verkar fungera med betalning av räkningar med den nya banken
 
Efter att jag snyggat upp balkongen. Är det sovrummet som möbleras om....
 
Nu ska jag ta en kanelbulle och läsa ut boken. Nu orkar jag inte med tegelstenen.

38 kronors shopping

Såg fram emot att shoppa loss idag, men tåget gick annorlunda idag. Fick ta tåget till Malmö och sen buss till Burlöv Center jag rullade hemifrån kl 10:00 och var på Burlöv c kl 11:45. Gick in och hämtade mina data glasögon, köpte en stor sallad för 38 kr och åkte hem igen.
 
Nu sitter jag och planerar veckan men är inte fokuserad är rastlös..... ska försöka se tv och läsa ut boken som jag fortfande kämpar med.

Tidernas mirakel....

Igår var det dags för veckostädning. Efter det blev jag hämtade av vänner som jag inte träffat på 1½ år. De har fått tillökning. Så mysigt med barn,de luktar så gott i nästan tre timmar hade jag en sex månaders sprudlande glad bebis i famnen som pillade på allt, glasögonen, solglasögonen och letade sig in i privata områden och hon trodde mitt finger var napp. Hel mysigt.
Henes syskon var också helgoa vi spelade spel och de ville också köra rullstol.
 
Idag har jag varit i Svedala och träffat min goda döva vän som helt plötsligt kan höra med hjälp av en apparat bakom örat som han har operat in. Vilket mirakel, lättnad och trevligt.
 
På bussen hem sitter är två yngre tonåringar och sjunger: Jag vet att bilden av mig spricker, men jag är bara lycklig när jag drycker....? och när de pratade med varandra vilket språk de hade. Det var allt annat än vårdat.
 
Var är detta samhälle på väg??
 
Resten av dagen blir fotboll, film,bok god mat och tankarna någon helt annanstans....