Möblerings och vårkänslor torsdag

Igår ringde jag mamsen för att kolla läget. Glad som en lärka var hon. Vet du vad jag har gjort idag? Jobbat förmodar jag. Nej vänta har du varit och tränat? Jag tränade igår, så det får räcka. Jag har en arbetskamrat som har tappat ordentligt i vikt och det har gått lite fel, så hon har sålt alla sina kläder. Mamma så stor är jag inte! Nej tvärtom hennes kläder är för stora för henne allt är i stl M märkeskläder. Jag har köpt en helt ny garderob till dig! Mamma hur mycket och vad har du köpt och vad kostade det? Bry dig inte och något kan du fundera på för jag berättar inte vad det är för kläder. Du för vänta tills vi ses! När blir det? Det vet jag inte just nu! Suck. Jag vet inte om jag vågar använda kläderna och jag tänker så det knakar. Fortsättning följer...
 
Idag kommer migränen och går! Jag är känslig för lite av varje idag, så assistenten fick göra sådant jag inte kan. Jag ligger nerbäddad. Helt plötsligt säger hon - Jennie jag har vårkänslor ska vi möblera om? Du har ju sagt att du vill göra det länge och vi har tid idag. Jag var tveksam eftersom soffan är stor och jag inte teknisk. Du gör det på ditt ansvar om något händer. Jaja, jag fixar! Vi kollar om soffan går att göra om. Först tänkte jag vad gör vi? Migränen blev värre och Nimbus visste inte var han skulle ta vägen, saker över allt.
 
Resultatet blev så här:
 
 
 
 
 
Den tredje delen av soffan har jag satt på balkongen, då, balkongen är nästa projekt att möblera.
 
Klockan är 14:25 jag har nytt kommit från duschen. Härligt att ha dubbelpass assistans ibland.
 
Idag har jag dubbelpass av assistans så jag ska ta en promenad, plugga mindfullness och inviga mitt vardagsrum nu ska jag se film och läsa fram tills nästa assistent kommer.

Vår Onsdag

Igår på mindfullnesskursen så fick vi massor av nya övningar. Lite överkurs tycker jag, då alla gapskrattar åt positionen så att det inte går att utöva övningen!
Vi pratade tankefällor, sånt man tycker om sig själv. De är inte sanna..
Vi pratade om + och - konto och ha balans. Negativa saker, oro sorg, smärta m.m måste finnas för att människan ska kunna känna glädje.
Uppgiften vi fick tills nästa gång är att hitta träning i vardagen och frågan Hur tar jag bäst hand om mig själv?
 
Idag kom min fantastiska PT och arbetskamrat för uppföljning av träningen. Enligt alla har jag gjort grymma framsteg och jag är benägen att hålla med. Sen diskuterade vi lite jobb idéer då han och jag ska klura på ett arbetsförslag till chefen om att anordna gruppträning och även träning inom arbetsgruppen. Får ta tag i det nästa vecka!
Har lite sorg idag då en assistent bestämt sig för att sluta. Känns tråkigt, men bara att acceptera. Hon ska ju göra det som är bäst för henne. Jag hade gjort samma sak om jag hade haft två jobb.
Förövrigt har nypotatisen redan kommit till affären Mumma! Jag har tagit en lång promenad i hopp om att migränen skulle hålla sig borta. Gick in om biblioteket hyrde två filmer och kom över två böcker.
 
Ikväll blir det mästerkock och Mia på Grötö, film, böcker, spotify

Lång tisdag

Vaknade i morse månadens migrän gör sig påmind. Upp och äta frukost, lägger mig igen för att jag kan inte stanna hemma idag.
Är på väg för att åka till röntgen för att röntga min skolios och sen vidare till min mindfullkurs ( det kan jag inte missa) Längtar redan efter sängen. Det positiva idag är att det inte är något fel på tv och att assistenternas timlistor stämmer för denna månaden.