Kliver in och säger vink vink

Ni kanske undrar är bloggen nerlagd? Nej. Jag kommer ta en lång paus pga många anledningar.
Move and walk är över och trots mycket strul, mycket sjukdomar och extremt långa dagar så har jag fixat det. Jag fick ett diplom och medalj idag och tränaren sa följande: 'Du är en av de starkaste människorna jag träffat både psykiskt och fysiskt. Du gjorde övningar som jag inte trodde du skulle klara och mer därtill, dessutom har du sådan humor och sprider så mycket glädje. Jag fick med mig ett tjockt träningsprogram.
 
Nya utmaningar med detsamma, vad kan jag inte berätta, mer än att jag knappt har någon energi överhuvudtaget, men en del saker måste göras.
 
Så peppa mig nu så jag orkar ta mig igenom resterande delen av året. Det blir långa processer, men jag ska DIT!
 
På återskrivande

Ledig fredag

Idag vaknade 07:19 är helt mör och inser att jag försovit mig. Golvläggaren kommer 08:00. När klockan blev 08:40 ringde jag direkt till företaget. Han kom som ett skott efter en utskällning av sin chef. han bad om ursäkt. Riktigt trevlig var han. Två timmar senare var det klart.
 
Under tiden bakade jag morotsbullar recept kommer och lagade squchsoppa och potatiskaka.
 
Det blev en städning med.
 
Resten av dagen har jag jobbat lite och nu ska jag läsa eller slänga mig i soffan. Funderar på att lägga mig så att det inte blir katastrof på söndag

Move and walk dag 4 och torsdagsmys <3

Igår kom jag knappt ur sängen och in i assistentens bil. TRÄNINGSVÄRK. Lugna snillet mötte upp mig och skrattar när jag gnäller. Jag sa kör lugnt och inga häftiga ryck med rullstolen. Han svarar jag får se,och som vanligt babblar vi på sen inser jag att jag sitter i en vattenspridare, jag såg inte den, Jag blir blöt men torkar snabbt. Vid varje kant, rödljus eller trottoar sa jag aj, ta det lugnt. Jaja säger han och flinar. Jag har vid ett tidare tillfälle sagt om du ser en vattenspridare sätt mig i den. Jag klarar inte denna värmen.
 
På träningen samma ställning. Det gick bättre idag, jag kom längre in med benen och kunde vinkla tårna och kunde sitta en längre stund.
 
Idag var mycket böja ben och sätta ner foten samtidigt som jag skulle lyfta andra benet i luften gick inte.
Bäckenlyft gick inte heller men jag fick ta hjälp av assistenten att hålla i benen då gick det. Jag skulle röra foten mot mig och sen vinkla samt cirkulera i luften. Gick inte. Lugna snillet fick instruktioner om att killa mig under fötterna då helt plötsligt kunde jag. Märkligt?
 
Vi skulle ligga ner och kasta en ballong och slå på den skit svårt samt sparka på den och det gick sådär.
 
Sen den obligatoriska magövningen med ringen under knäna.
 
Från golvet skulle vi ta oss upp till en stol utan hjälp det gick nästan. På stolen ännu mer ballong övningar och benen skulle vara fastklistrade i golvet med tårna pekande framåt. Så fort jag använder armarna rör sig fötterna av ren reflex och tvärtom.
 
Att lyfta benen rakt upp och ner växelvis utan hjälp av armarna var svårt.
 
Sista övningen skulle jag ha knäppta händer och resa mig från stolen. Jag var snabb att säga får jag använda vårdbältet så att han kan hålla? Jag har aldrig gjort detta. Jag kommer trilla framlänges måste jag? JA, Jag fick panik och i sista stund hann jag sätta mig. Annars hade jag trillat framlänges.
 
På tåget hem så brukar jag äta lunch men när jag började äta, så slutade jag väldigt fort av att någon kräker mitt på golvet och personen verkar inte bry sig. Jag är äckelmagad så jag klarar inte sånt. På nästa station byter vi vagn och säger till konduktören som inte heller verkar bry sig.
 
När jag kommer hem så ringer en annan assistent och vill säga upp sig pga ett heltidsjobb. Vänligt och bestämt säger jag: Det går inte nu pga semestertider och Move and walk, du får jobba dina pass augusti ut. Sen ringde jag min kollega och rådfrågade om jag gjort rätt. Vilket jag hade.
 
Lugna snillet åker hem och jag känner bara för att träffa J (pojkvännen) Ringer och säger hej, träningen var inte så hård idag vill du ses idag istället för i morgon? Hans svar Jag tar nästa tåg.
 
Han är så rolig, tänder ljus mitt på dagen och sätter på Michael Duble. Gillar män sånt smörigt? Tydligen för han ville inte ha nån ompabumpa musik.Smör musik är alltid välkommet i mitt hem Han sa måste vi bara ha fredagsmys? Kan vi inte ha torsdagsmys och söndagsmys? (Vi ska ses då också)