Vink vink i sommartider

Har glömt när jag bloggade senast. Mycket händer som vanligt. Denna våren har inte varit på min sida direkt.
Men nu börjar saker och ting ordna upp sig iaf.
 
Som vanligt har jag alltid rätt i mycket.
 
Nytt jobb, ny titel. Helt nya arbetsuppgifter där jag verkligen måste kliva ur min trygghetszon.
 
Kärleken rullar på.
 
Jag håller på att ladda inför move & walk, har gjort ett helt sommarschema vilket innebär att jag endast har sex timmar per dag för att ha mer timmar under träningsperioden vilket gör att det känns som om jag inte hinner något. All tid går åt tråkiga vardagsrutiner. Så strand, festivaler, sommar och sol kan jag glömma.
 
Jag är också inne i en stor utredning av försäkringskassan angående assistans och handikappsersättning.
Så förnedrande och kränkande och jag önskar att människor som jobbar inom den myndigheten hade visat lite mer respekt, hänsyn och medmänsklighet. Att ha assistans är ofta mer krångel än vad man tror och det är ingen dans på rosor.
 
Jag hoppas på det bästa i alla situationer.
 
Jag har även fått ett nytt hjälpmedel, en ny permobil. Men den ska snart bytas ut igen när de har insett att jag fått fel ryggstöd och påpekat detta tre gånger redan.
 
Till hösten ska jag påbörja en KBT-behandling vilket jag ser fram emot. Jag har också förstått att vuxenlivet hör ihop med allt det man varit med om som liten och många av mina svårigheter har jag fått för att jag låg i kuvös så länge.
 
 
Det känns som att jag börjar knyta ihop säcken mer och mer.
Jag håller ju fortfarande på att uppdatera bloggen när jag har tid, men det tar lång tid.
 
Nu ska jag snart iväg på ännu ett läkarbesök, lång historia men dock privat och sen ska jag åka och jobba i min nya tjänst och position och idag jobbar jag vid havet så jag ska passa på att njuta i massor.
Ses vi vid handikappsbadet ikväll?
 
 
Mvh
Jennie