Förbredelse inför mötet i morgon

Idag var det dags att klippa Nimbus klor under protest. Det gick fint fint. Har vårstädat rullstolen idag. Pinsamt skitig och full med Nimbus päls trots att jag gör det ofta.
 
I morgon ska jag, assistent, min ena chef och LSS-handläggaren ha möte så jag slängde ihop en choklad sockerkaka utan mjölk och socker. Recept kommer senare
 
Jag har också städat. Efter det satt jag på balkongen och läste. Jag får nog tänka på volymen på musiken och tv:n två av grannarna pratade utanför min balkong. Vet inte om det är mig det gäller, men jag kan alltid göra mitt bästa. Sen somnade jag med huvudet i boken och tog en power nap.
 
Håll tummarna i morgon kl 11:00.

Firar födelsedag och frihets känsla

Att sova 12 h har sina nackdelar. Jag blir ännu tröttare och svårt att få ändan ur vagnen som det heter. Jag och kreativa snillet hade bestämt att åka till havet eller skogen, men icke eftersom jag försov mig.

 

Jag började dagen med att sjunga för henne i porttelefonen, Detta blev lite roligt då människor gick förbi. I present fick hon böcker som jag hittat som jag visste att hon skulle gilla.

Nu är alla böcker på plats och bokhyllan är så snygg och välsorterad och jag är så sugen på att börja plöja genom dem, men saknar bra ljus eftersom jag inte har så mycket lampor än.

Vi kom på den smarta iden att sitta på gräsmattan utanför min balkong och ha picknik. Så mysigt, hett och vilken frihetskänsla att ligga i gräset. Där satt vi och åt gott, planerade och skrattade. Grannarna tyckte nog att det var konstigt för de tittade. En stund senare gick vi till biblioteket och lämnade en papperspåse med böcker.

När vi kom hem låg coola snillet på en av bänkarna och solade.

Jag och coola snillet har planerat lite och lekt spa i form av hårtvättning (mycket bra sådan) Sen lärde jag honom hur man tillagar pyttipanna, han är inte så gammal under 25. Det var det godaste vi ätit på länge.

 Nu får det vara nog. Har sålt saker på loppis, personen har fortfarande inte hämtat den. Nu säljs den vidare.

Det kliar i mina läs ögon så jag ska se om jag kan sitta i köket och läsa eftersom det inte finns något bra på tv ikväll.

 
 
 

Bok lördag

Vilken underbar lördag. Vaknat kl. 06:00. Idag har jag tvättat, tagit emot pengar för min sålda möbel. Nu kan jag röra mig på balkongen :-). Jag har även organiserat min bokhylla. 

Kreativa snillet säger Det är ju du i ett nötskal, du har en del dubbletter. Har jag? Då får jag ju plats med massor av fler böcker och kan gå till biblioteket och lämna dem.

Jag har även möblerat om lite i köket, det lilla gjorde mycket. Resten av dagen och kvällen har jag läst och nu ska jag gå och lägga mig och bidra med mitt till earth hour.