Ny design

Riktigt snygg och stilren. Det är jag i ett nötskal. Vad tycker ni??
Kommentera gärna

En enkel till Antibes

 När änklingen George får reda på att hans barn planerar att lägga vantarna på hans tillgångar innan han dör måste han konfrontera sina livsval. Efter att ha tagit sin unga hemhjälp Maria på bar gärning med att stjäla utpressar George henne till att hjälpa honom med en motattack, som utlöser en kedjereaktion i familjen.

I rollerna: Sven-Bertil Taube, Rebecca Ferguson, Dan Ekborg, Malin Morgan, Valérie Kirkorian. Regi: Richard Hobert.

Jag är en vinnare som små äter hela dagen lång.

Jag har kommit på hur jag kan göra nya träning övningar och mina snillen är ju inte sena att hänga på:-)
 
Igår firade vi jul hos kusinerna, det var livat och min systerson var i sitt esse. Han vet redan hur julkalendern slutar. Han fick massor med godis, spel och en helikopter. Inte att förglömma så lekte vi strump leken som min bror har uppfunnit. Jag hinner inte riktigt med i reglerna, men han skrattar så han kiknar.
 
I julklapps spelet så fick jag ungsformar, kökshandukar, en spargris och en ryggborste. Mycket bra.
 
God mat var det med.
 
Vaknar av att porttelefonen ringer. Undrar hur länge hon har stått där och tryckt? Hon frågar. Blev det sent igår, du låter som du drukit whiskey? Nä börjar bli förskyld, blir så när man slappnar av.
 
Vi började dagen med en ovanligt sen frukost. Scones med jultema. Sen satte vi in skinkan, Efter det gjorde jag ett lass köttbullar och stekte prinskorv med lite smakprov här och var. Sen inser vi att vi ska äta sen lunch. Då hade vi julklappsutdelning.
 
Mitt i allt detta ringer bostads bolaget. Ja hej. Vi vill gratta dig till en av dem bästa jul bilderna. Vill du ha en check på blommor eller bio biljetter? Valet blev lätt då jag inte är något bra med levande blommor.
 
Att ha semester är gött då är man ganska avslappnad när jag inser att det mesta är öppet och många jobbar idag. Min mosters man sa igår: Gå him me di, sån lång semster vill jag med ha. Jag ringer och väcker dig i morgon haha.
 
Nu är allt klart för att ätas. Nu fortsätter jag min semster med en bok i handen, julmusik och Tv. Jag har också fått en ny ovana att lukta på snus. Så nu ska jag öppna dossan och ta mig en sniff.
 
Hoppas att ni alla också får känna frid, tacksamhet och ladda batterierna.
 
Nimbus känner nog av semsterlunken, han gör inget annat än ligger på soffan. Nu blev han väckt av en hund utanför fönstret, Helt yrvaken, gäspar, byter ställning och somnar om på nytt.
 
Dagens stora fråga bara två avsnitt kvar av julkalendern. Hur ska jag klara det?
 
God Jul.