Nya sidor av mig själv träder fram

Lite sliten, men mår lovely!
Igår var jag på jobbet hela dagen började dagen med att träna. Min PT var helt salig. Jennie vilka framsteg du gjort och vilken hållning. Din rygg har blivit rakare och se dig själv i spegeln när du sträcker på dig (hatar att titta på mig själv i helfigur)
Min PT har aldrig varit med om någon som gör så snabba framsteg med funktionsnedsättning (jag märker det inte själv) Efter det var det utvecklings samtal och lunch med chefen,han hade inget negativt att säga, ska utveckla min föreläsning och fick löneförhöjning. Efter det var det dags att jobba lite. Vi arrangerade picknick på handikappbadet på ribban och spelade lite spel.
 
Jag har lite svårt att ta in mitt nya jag har blivit mer social, mer fokuserad på vad jag gör befinner mig i mindfullness hela tiden och går ner i vikt hela magen är borta och har så mycket energi.
 
Idag fredag att skriva bok är jobbigt, riktigt ordentligt. Nu har jag gjort dagens bit helt slut. Jag har även anmält mig till en tema helg ang hälsa och välbefinnande i september.
Jag har även tagit tag i en konflikt med min bästa vän, vi får se om vår överenskommelse fungerar bättre.
Nu ska jag meditera, läsa se film och äta lite färska grönsaker med dipp och njuta av helgen.
 
Trevlig helg.

Lövbiffsgryta

 
Strimla lövbiff, fräs med lök och vitlök.
Tillsätt buljong, soja och vatten.
Hacka sockerärtor grovt och lägg i.
Tillsätt cashewnötter och torkade tranbär efter smak.
Häll på mer vatten och grädde om du vill ha mer sås.
 
Tillbehör ris, couscous, pasta, sallad.
 

Regn och åter regn

I dag har jag tvättat, handlat och varit på möte med kuratorn. Då vi mest satt av tiden och gjorde inget pratade kost. Det blir ingen utomhus träning idag heller pga regn så jag ska läsa hela kvällen och spåna på idéer till boken.
 
Jag har fått svar på att resan är bokad, fått bilder wow säger jag. Längtar redan dit trots att det är nästa år i september.
 
Böckerna kallar.....