CP = Combatt power, att göra något konstuktivt av min frustration

 Sen sist har jag när jag inte har fysiska, kraftiga smärtor gjort utflykter inom Skåne. Bland annat min hemstad/by där jag är uppväxt intressant att komma dit många minen, men det var mitt gamla jag och väldigt skönt att åka hem till rätt sida av Skåne.

Jag har träffat sjukgymnasten och fått tips för att avlasta ryggen, en bal toapapper att ha under knäna i sängen när det är som värst där ligger jag och verkligen njuter. Sjukgymnasten tittade på min säng och sa köp ny säng. Magen lever sitt eget liv eller rättare sagt hela kroppen, jag väntar på att komma till specialist i mitten av augusti.

 Jag har gått tillbaka till mitt gratis gym på ett äldreboende för att slippa träna hemma och tränar när jag är smärtfri och har ork.

Denna tant har varit ute och partajat, skit kul. Dock bardisken är för hög ska ta tag i det med.

Assistansen lever tydligen sitt eget liv och gör som den själv vill ingen struktur, regler m.m. En del assistenter gör lite som de vill men det går icke så efter ännu en kaos vecka är det STOPP. Folk får tycka vad de vill om saker och varför? JAG BESTÄMMER ÖVER MITT LIV, MIN TID och hur min assistans ska utföras efter de regler som finns.

Irritation och när man är arg/ledsen föder ringar på vattnet så nästa sak jag har gjort är att bråka med Region Skåne ang. ett arvode jag inte fått pga. semestertider, jag har väntat i snart två månader och det är ingen som vet något men jag finns i systemet??? Jag har också räkningar med mera som ska betalas. Det är nyttigt att inte ha pengar för man klarar sig på lite och behöver jag detta egentligen??? Just nu gör jag en massa trevliga saker gratis det har blivit en sport, alla mina pengar ska gå till ny säng. Det får man inte som fondpengar möbler räknas som normaltslitage.

Skånetrafiken är ett system som inte heller fungerar så jag har skickat ett långt sakligt mail som jag kommer publicera offentligt och jag funderar på att ta kontakt med en frilansande journalist för nu får det räcka, jag är så trött på att bli orättvist behandlad och att behöva slåss för sådant jag har rätt till och sådant som är självklart och som finns i samhället för att det ska underlätta om man har en funktionsnedsättning. I stället blir det en belastning. Kuratorn och arbetsterapeuten får mycket att göra efter semestern.

Helsingborg kommun ska också få sig ett mail om att jag letade handikapps toalett hittar ingen på stranden. Rullar in på kallis mitt emot toaletten är det ett nudistbad med fönster, not so nice och se en man med hela paketet när jag ska in ut från deras fina handikapptoalett. Jag tror inte att det är många som vet att den finns.

 Nu släpper jag taget om allt mitt liv, kropp och assistans och hitta tillbaka till mitt hjärtas lugn kraft och våga hoppa på detta tåg och jag kommer kriga. Var säker på det!

Kommentera inlägget här :