4 port.
Tomattilio
Färsk koriander
Grön Chili
Lime
Majskolvar
Majstortillas
Portabellosvamp
Olivolja
Paprikapulver
Salt
Spiskummin
Tomatpuré
Oregano
Vilöksklyftor
1. Salsa: Finhacka 250 gram tomattilio, ½ förp. färsk koriander, 1 grön chili (ta bort kärnorna) och ½ silverlök. Rör ihop i en skål med saften från 1 lime och salt.
2. Skiva 250 gram portabellosvamp och ½ silverlök. Skär av majskolven på längden från kolven.
2. Fräs majs, lök, 1 förpackning stora vita bönor (sköljda och avrunna) och 2 pressade vitlöksklyftor, 2 msk olivolja 4-5 minuter.
4. Tillsätt 1 msk spiskummin, 1 msk paprikapulver, ½ msk oregano, 3 msk tomatpuré, 1 tsk salt, 2 dl vatten och sjud i 6-7 minuter.
5.Värm 1 förp, tortillas och fyll dem.